Naujienos

Nes dalintis – taip gera!


Idėja dalintis su vaikų globos namų auklėtiniais gimė labai seniai, kai dar net nebuvo minčių apie „Mesin style“ įkūrimą. O šios idėjos gimimas labai paprastas ir daugumai suprantamas.

„Ar Jums nebūna taip, kad spintoje guli nemažai rūbų, kurie dar puikios būklės ir stilingi, bet tiesiog „pačiam sau“ jau pabodę?“ 

Tikriausiai būna. Dėvėti  jų jau nebesinori, o ir išmesti gaila, nes dar tikrai geri daiktai. Tada pradedi galvoti, kam juos atiduoti, gal draugei, sesei ar pusseserei?.. Ir supranti, kad draugei bus per maži, pusseserei per dideli ir pan.  Tai, kur juos dėti? 

Puiki idėja – padovanoti. Padovanoti tam, kam jų tikrai reikia. Ir štai jau sėdi prie interneto ir „googlini“, ar nėra Klaipėdoje vaikų globos namų, kuriuose gyventų paauglės mergaitės. O jų tikrai yra, ir yra daugumoje Lietuvos miestų. Nuo tos dienos ir dalinamės su Klaipėdos vaikų globos namais „Rytas“. 

Išties smagu, kai atvažiuoji jau ne pirmą kartą ir išgirsti, kad mergaitės laukia, kad ką nors atveši, kad atiduotos rankinės buvo labai gražios ir pan. 

O ir vaikų globos namų kolektyvas išties nuostabus. Visada maloniai priima, pabendraujame, pasijuokiame, taip pat išgirstame ir įvairiausių istorijų, kurios deja ne visos džiugina. Klystate, jeigu galvojate, kad šiems vaikams tinka bet kas: nudėvėti, suplyšę ir apskritai jau naudojimui netinkami daiktai. Tikrai, sakome griežtą „NE“, tokie daiktai turi keliauti į šiukšlių dėžę. 

Ir jeigu ką nors iš Jūsų įkvėpsime dalintis, dalinkitės tik ta palaidine, kurią galbūt dar mielu noru užsidėtumėte, bet nebetinka prie naujų džinsų, tik ta suknele, kuri jau atlaikė tris šventes šią vasarą ir ketvirtą kartą jau nebesinori jos dėtis ir t.t... Nes šie vaikai taip pat nori būti gražūs ir stilingi.

Šiemet mums ypatingai smagu, nes galime pasidalinti naujais daiktais, daiktais iš mūsų parduotuvės „Mesin style“. Džiaugiamės, kad galime dalintis ir kad mūsų noras dalintis kasmet vis didesnis ir didesnis.

Šis jausmas labai geras ir jį  galime patirti visi, tiesiog reikia dalintis.